Vyhledej
Královédvorsko > Co se děje > společenské akce

Den spolků 2024 ve Dvoře Králové (5. září 2024)

Redakce, / 2.07.2024, Dvůr Králové nad Labem
Každoroční trable s výběrem kroužků a volnočasových aktivit, které by vaše děti opravdu bavily, vám i letos usnadní Den spolků. Spolu s dětmi se i vy můžete zapojit a vše si vyzkoušet na vlastní kůži.

FOTOGALERIE - DEN SPOLKŮ 2024


Ve čtvrtek 5. září 2024 pro vás na náměstí Václava Hanky, letním a zimním stadionu pod Hankovým domem připraví královédvorské spolky, organizace a kluby ukázky a prezentace rozmanitých volnočasových aktivit – od sportovních po tvořivé. 

Kromě doprovodného programu se budete i vy sami moci zúčastnit, prohlédnout si prezentaci nebo se zeptat na jakékoli otázky pracovníků a vedoucích kroužků.
Program pro vás připraví zástupci více než dvaceti spolků, kteří vašim dětem nabídnou pestrou škálu možností, jak trávit volný čas a poznat nové kamarády. 
Na den spolků chodíme pravidelně každý rok s celou rodinou a oběma dětmi. Jejich zájmy se totiž neustále mění a díky tomu, že si mohou veškeré činnosti na místě vyzkoušet, často sami objeví něco nového, čemu se chtějí věnovat”, svěřila organizaci MAS Královédvorsko pravidelná návštěvnice.

Svůj program vám představí třeba DDM Jednička, Mateřské centrum Žirafa, Junák český skaut, fotbalisté Sokol Vítězná nebo zástupci TJ Sokol Dvůr Králové nad Labem. Dále se můžete těšit na taneční vystoupení, divadélko pro děti. 

Zajímá vás víc? Veškeré další informace budou dostupný na webu MAS Královédvorsko nebo na FB profilu MAP ORP Dvůr Králové nad Labem.



Těšíme se s vámi na den plný zábavy!

 
Vaše komentáře

Přečteno 119x
 
10.06.2024 - Z důvodu závady na hlavním přívodu pitné vody je uzavřené Tyršovo koupaliště - do odvolání.
12.04.2024 - od 6. dubna 2024 se změnily ordinační hodiny lékařské pohotovostní služby (LPS) pro dospělé v nemocnici v Trutnově – o víkendech a svátcích budete moct navštívit LPS od 8 do 18 hod. Dětská pohotovost zůstává o víkendech a svátcích nezměněna od 8 do 20 hod.

Volná pracovní místa

Učitel/ka fyziky (ZŠ Schulz. sady)

Učitel/ka informatiky (ZŠ Schulz. sady)

Učitel/ka Hv, Pč (MŠ a ZŠ Bílá Třemešná)

Terénní pečovatel/ka (Diakonie ČCE)


Kalendář akcí